Mindfulness aandachtgerichte training

Tijdstip:  woensdagavond.

Deze wordt gegeven door Angelique Didderen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.indachtig.nl 

 

Yoga (Hatha)

Tijdstip: maandagavond, dinsdagavond, woensdagmorgen en vrijdagmorgen voor volwassenen

Voor verdere informatie kunt u terecht op de website: www.yogame.nl 

 

PROGRAMMA 2018

DE INNER KLANKREIS

Deze wordt verzorgd door Marco Westerhof en vinden plaats op:

8 NOVEMBER EN 13 DECEMBER ZIJN ER WEER INNNERKLANKREIZEN.

Aanvang van deze avond 19.30 uur. Bijdrage: € 12,50. Meldt u tijdig aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Voor verdere info: www.udanaspirit.nl

 

HSP AVOND VOOR JONGEREN. (hoog sensitieve personen)

Binnenkort is er weer een thema-avond voor jongeren in de leeftijd van 13 t/m ongeveer .......

Aanmelding door jongeren is mogelijk.

De avonden worden verzorgd door: Jan Crins, docent Connect College Echt en Wil Gubbels, therapeut De Kern

Aanvang 19.30 uur. De kosten per avond bedragen € 5,00

 

BLOEMENHEALING

Na een vorige zeer geslaagde avond verzorgd door Maria Bemelmans wordt er binnenkort een nieuwe datum gepland. Maria Bemelmans is paragnoste en legt tijdens de sessie contact met overledenen. Voor deze avond dient u een bosje bloemen mee te nemen.

Aanvang: 20.00 uur. Graag tijdig aanmelden. Kosten bedragen € 10,-- per persoon.

 

LEZING OVER DE GEVOLGEN VAN STRALING

In het voorjaar van 2018 verzorgt Huub Smolders een lezing over de gevolgen van straling. Hij is een specialist op dit gebied.

Aanvang 19.30 uur.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel graag tijdig aanmelden via de onze site of telefonisch

Wat is het verband tussen jouw gezondheidsklachten en straling?

Waarom slaan therapieën niet aan, lijkt het alsof de beste voedingssupplementen geen of nauwelijks effect hebben en werken producten die je zouden moeten beschermen tegen straling vaak onvoldoende, maar tijdelijk, of zelfs niet? Het antwoord is spininversie.

In deze moderne wereld is bijna iedereen belast met straling. De een alleen wat erger dan de ander, afhankelijk van waar je woont, waar je werkt én hoe gevoelig je bent. In deze tijd leven we namelijk 24/7 in een omgeving met mobiele telefoons, zendmasten, hoogspanningsmasten, magnetrons, computerschermen en ga zo maar door. Veel mensen zijn het normaal gaan vinden dat ze niet uitgerust wakker worden, dat ze vaak moe zijn, dat ze al jarenlang bepaalde klachten hebben, maar leggen nauwelijks de link met straling. Dit komt omdat straling de afgelopen 10-15 jaar beetje bij beetje is toegenomen.

We hebben al 10-15 jaar een mobiele telefoon, maar staan er onvoldoende bij stil dat de straling van deze mobiele telefoon wel verandert is van 1G naar 4G; dat is een groot verschil. Vroeger was het oké als je niet overal in huis wifi had, nu is het not done als je achter in de tuin of op zolder geen bereik meer hebt, dus worden overal wifiversterkers geplaatst. Zo halen we steeds meer stralingsbronnen in huis waardoor de celcommunicatie in ons lichaam steeds vaker en heftiger wordt verstoord, wat er voor zorgt dat voedingsmiddelen niet of nauwelijks meer worden opgenomen en men zelfs therapieresistent kan worden.

Ik ben niet tegen al deze technologie, maar wil mensen wel bewust maken van wat ze allemaal in huis hebben en/of nog willen gaan halen. Tijdens deze lezing leg ik uit wat het verband is tussen straling en (langdurige) gezondheidsklachten en zal ik tips geven hoe ze staling kunnen beperken. Tevens leg ik uit hoe je jezelf zowel binnen als buiten je huis optimaal kunnen beschermen. Alle aanwezigen kunnen een gratis behandeling tegen spininversie krijgen. Feeling better in a wireless world!

 

LEZING DOOR BART VAN WANROOY MIJNLABTEST.NL

In het voorjaar van 2018 zal Bart van Wanroy wederom een lezing verzorgen over DNA testen. Aanvang 19.30 uur. Entree vrij.

Een gezondheidsplan op basis van uw eigen DNA en bloedwaarden, hoe werkt dat…Welke levensstijl past het beste bij uw genen? Tijdens de lezing hoort u, hoe uw DNA werkt en uw gezondheid beïnvloed. Nutri-Gene analyseert uw DNA en geeft een duidelijk beeld van uw aangeboren gezondheidsprofiel. Op basis daarvan kunt u een zeer nauwkeurig lifestyleplan maken. Heeft u aanleg voor overgewicht? Aan welke vitamine heeft u extra behoefte? Welke sporten passen bij uw lichaam, en hoe reageert uw stofwisseling op koolhydraten? De Nutri-Gene DNA-test ontrafelt geheimen over deze en andere belangrijke gezondheidsaspecten.

Mijnlabtest.nl levert DNA en bloedonderzoeken aan artsen, therapeuten en consumenten omdat we het belangrijk vinden gezondheid meetbaar en persoonlijk te maken.