Mindfulness aandachtgerichte training

Deze wordt gegeven door Angelique Didderen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.indachtig.nl 

 

Yoga (Hatha)

Tijdstip: maandagavond, dinsdagavond, woensdagmorgen en vrijdagmorgen voor volwassenen

Voor verdere informatie kunt u terecht op de website: www.yogame.nl 

 

PROGRAMMA 2020

DE INNER KLANKREIS

Ook in 2020 worden er INNER KLANKREIZEN VERZORGD en wel op:

20 februari - 19 maart - 16 april.

Aanvang van deze avond 19.30 uur. Bijdrage: € 12,50. Meldt u tijdig aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Voor verdere info: www.udanaspirit.nl

 

LEZING OVER DE GEVOLGEN VAN STRALING

In 2020 gaan we een lezing organiseren over dit onderwerp.

Aanvang 19.30 uur.

 

Wat is het verband tussen jouw gezondheidsklachten en straling?

Waarom slaan therapieën niet aan, lijkt het alsof de beste voedingssupplementen geen of nauwelijks effect hebben en werken producten die je zouden moeten beschermen tegen straling vaak onvoldoende, maar tijdelijk, of zelfs niet? Het antwoord is spininversie.

In deze moderne wereld is bijna iedereen belast met straling. De een alleen wat erger dan de ander, afhankelijk van waar je woont, waar je werkt én hoe gevoelig je bent. In deze tijd leven we namelijk 24/7 in een omgeving met mobiele telefoons, zendmasten, hoogspanningsmasten, magnetrons, computerschermen en ga zo maar door. Veel mensen zijn het normaal gaan vinden dat ze niet uitgerust wakker worden, dat ze vaak moe zijn, dat ze al jarenlang bepaalde klachten hebben, maar leggen nauwelijks de link met straling. Dit komt omdat straling de afgelopen 10-15 jaar beetje bij beetje is toegenomen.

We hebben al 10-15 jaar een mobiele telefoon, maar staan er onvoldoende bij stil dat de straling van deze mobiele telefoon wel verandert is van 1G naar 4G; dat is een groot verschil. Vroeger was het oké als je niet overal in huis wifi had, nu is het not done als je achter in de tuin of op zolder geen bereik meer hebt, dus worden overal wifiversterkers geplaatst. Zo halen we steeds meer stralingsbronnen in huis waardoor de celcommunicatie in ons lichaam steeds vaker en heftiger wordt verstoord, wat er voor zorgt dat voedingsmiddelen niet of nauwelijks meer worden opgenomen en men zelfs therapieresistent kan worden.

Ik ben niet tegen al deze technologie, maar wil mensen wel bewust maken van wat ze allemaal in huis hebben en/of nog willen gaan halen. Tijdens deze lezing leg ik uit wat het verband is tussen straling en (langdurige) gezondheidsklachten en zal ik tips geven hoe ze staling kunnen beperken. Tevens leg ik uit hoe je jezelf zowel binnen als buiten je huis optimaal kunnen beschermen. Alle aanwezigen kunnen een gratis behandeling tegen spininversie krijgen. Feeling better in a wireless world!

 

Lezing over voeding en Leefstijl.

Deze lezing zal verzorgd worden door Ceryl Nuij. 

22 april aanvang 19.30uur . Entree gratis.