Team De Kern

Over Wil

Wil GubbelsMijn naam is Wil Gubbels. Geboren op 4 juni 1955 te Maasbracht. Ik ben gehuwd met Wilma. Voorheen heb ik 27 jaar in het onderwijs gewerkt. Waarvan de laatste 25 jaar aan het huidige Citaverde college (VMBO).

De laatste 10 jaar was ik coordinator van de onderbouw en betrokken bij de leerlingbegeleiding. Sedert 2000 ben ik officieel gestart met mijn praktijk, waarin ik de laatste 21 jaar full time bezig ben.

Als orthomoleculair therapeut aangesloten... lees verder >>

 

Ceryl Nuij

CerylCeryl Nuij (geboren 1991), is afgestudeerd fysiotherapeut & orthomoleculair therapeut (volgens de KPNI: Klinische Psycho Neuro Immunologie).

Zijn doel is om zoveel mogelijk mensen gezonder én vooral gelukkiger maken. Samen met u werkt hij er aan om u de controle, over uw gezondheid terug te geven.

Als therapeut richt hij zich op de behandeling en preventie van (chronische) klachten/ziekten middels leefstijl, voeding, beweging en suppletie. Door deze aanpak i.c.m. fysiotherapie en personal training, heeft hij een brede kijk gekregen om u op weg te helpen naar een beter leven.

 

 

Bjorn Kerssenberg

BjornBjorn Kerssenberg (1989, samenwonend in Kessel). Hij is onlangs geslaagd voor de therapeuten opleiding bij Instituut EEN. 

Zijn doel is om mensen doormiddel van verschillende behandelmethoden, die hij heeft mogen leren tijdens de opleiding weer op de juiste weg terug te helpen. Deze behandelmethoden komen uit zowel Chinese, Oosterse of Westerse natuurgeneeskunde.

Als therapeut richt hij zich op een holistische geneeswijze die zich richt op het in balans brengen van lichaam, geest en ziel. De behandeling is vaak energetisch van aard en bestaat uit het behandelen van voedingsintoleranties, drainageproblemen, fysieke verstoringen en toxinebelasting.