Winkel en Infocentrum

In ons winkel/infocentrum kunt u terecht voor allerlei vragen op het gebied van gezondheid en voeding.

Nieuw: Utsukusy Producten

Oliën, hydrolaten en aromatherapie

Utsuskusy heeft een uitgebreide lijn Ayurvedische producten, zoals oliën, zouten, poeders en hydrolaten. Kant-en-klare producten, maar ook bijvoorbeeld basisoliën die naar eigen specifieke behoefte kunnen worden gemengd met essentiële oliën. 

Voor professionals op het gebied van welzijn én voor gebruik thuis.
Volgens de Ayurveda is ieder mens een unieke combinatie van de vijf elementen;

  • lucht
  • vuur
  • aarde
  • water
  • ether.

Sommige elementen overheersen, terwijl anderen sterker aanwezig zouden mogen zijn. Met de Utsukusy Ayurvedische producten kun je een onbalans beïnvloeden, zodat je je daarna beter voelt.

Zij zijn afgestemd op de specifieke eigenschappen van de typen Vata (ether & lucht), Pitta (water & vuur) en Kapha (aarde & water). Rozenwater is een bekend voorbeeld van een hydrolaat. Met behulp van stoom worden bloemen en kruiden behandeld en ontstaat aromatisch water waarin de specifieke eigenschappen van de plant, zoals geur en kracht, behouden zijn. Hydrolaten zijn ook speciaal geschikt voor gevoelige mensen, kinderen, ouderen en zwangere vrouwen.

Utsukusy aromatisch water kan dagelijks gebruikt worden. Zowel inwendig als uitwendig, verdund of onverdund. Geur is een essentieel onderdeel van welzijn. In onze herinnering zijn geuren opgeslagen. Prettige geuren roepen vanzelf een goed gevoel op. Met de essentiële oliën van Utsukusy gaat een wereld aan ervaringen open. De mogelijkheden van de 100% natuurlijke essentiële oliën zijn oneindig. Utsukusy heeft meer dan 50 verschillende soorten. Zij zijn apart te gebruiken,maar natuurlijk ook in heerlijke combinaties

 

              Utsukusy-11

 

 

Tibetaanse wierook.

Ook vind je bij ons Tibetaanse wierook, gemaakt en gerold onder meditatie door Tibetaanse monniken. Deze zijn gesorteerd op chakra en resoneren ook op de energie van de chakra’s.
Zeker een aanbeveling

 

lacaldera-rond-010    

 
 

Nieuw: Mala Spirit Sieraden

Sieraden met karakter: persoonlijk, bijzonder en met een krachtige uitstraling. Gemaakt van natuurlijke producten, duurzaam geoogst en eerlijk geproduceerd op Bali.
De basis zijn de heilige rudraksha zaden, reeds duizenden jaren gedragen door Hindoes & Boeddhisten. Ze brengen balans, rust en bewustzijn en staan symbool voor mededogen.

Voedingssupplementen

Tevens vindt u in onze winkel hoogwaardige voedingssupplementen (voornamelijk verkrijgbaar bij therapeuten en artsen), zoals AOV, Bonusan, Biotics, Nutramin, Cell Care en Metagenics.
Standaard ontvangt uw 15% korting op deze producten. 

Spiritueel geschenk

Voor een spiritueel geschenk kunt u ook bij ons terecht zoals b.v. de Willow tree engelen, oliën, wierook, knuffelkaarten, gezondheidsstenen enz.

Vingerlabyrintplankje

Verder hebben wij in ons assortiment het vingerlabyrintplankje. Dit is bedoeld om vooral bij kinderen met dyslexie enz. de linker- en rechterhersenhelft (hermisfeer) in balans te brengen.

Mooi mens kaartjes

Deze kaartjes hebben een toepasselijke tekst voor mensen die even een een ruggensteuntje nodig hebben.

 

 
Neem eens vrijblijvend een kijkje in onze winkel/infocentrum.

praktijk4

 
  Openingstijden

dinsdag:   10.00 - 17.00 u.
woensdag:   10.00 - 17.00 u.
donderdag:   10.00 - 17.00 u.
vrijdag:   10.00 - 17.00 u.

 

 

 

 

 

 de-winkel


  Adres

Tergouwen 22
6051 JE Maasbracht
Tel. 0475-464 459