Praktijk

Praktijk behandelingen & soorten behandelingen:

In onze praktijk verrichten we diversen soorten behandelingen. Aan de linkerzijde in de subpagina's kunt u zien welke behandelingen wij verrichten. Als u op een van deze behandelingen klikt dan kunt u meer over die behandeling terug vinden.

Als er iets niet duidelijk is dan kunt u ten alle tijden bij ons terecht voor meer informatie in onze infowinkel. U kunt ook contact opnemen via onze contactformulier

  • De winkel is gelegen op: Tergouwen 22 te Maasbracht

 

Telefonische bereikbaarheid:

  • Telefonisch therapeutisch spreekuur van maandag t/m donderdag van 18:00 u. tot 18:30 u.
  • Verder zijn wij telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10 tot 17.00 u.


Wat zijn complementaire geneeswijzen?

Complementaire geneeswijzen werken aanvullend op de reguliere geneeskunde. Het meest wezenlijke van de complementaire geneeswijzen is de benadering van ziekte als signaal van een verstoring van de gehele mens. De therapie is dus altijd op deze totaal-visie gebaseerd.

De complementaire geneeswijzen werken volgens de volgende natuurwetten:

  • zonder natuurvreemde stoffen;
  • therapie en middelen werken langzaam, mild en regulerend;
  • middelen en therapie werken op het systeem van de mens.

De mens bezit een niet tastbare levenskracht. Zo geneest hij zelf wonden, wordt hij beter van griep en komt hij door onvermijdelijke stressvolle levensperiode heen. Door allerlei verstorende factoren zoals vervuiling van lucht en voedsel, aanhoudende spanning, trauma`s e.d. raakt het systeem van de mens uit evenwicht.

Dan volgen signalen op psychisch en lichamelijk niveau zoals niet goed in je vel zitten, hoofdpijn, onbegrepen moeheid, stressklachten enz. Daarna gaan klachten over in chronische klachten en psychisch en lichamelijke ziektes.

praktijk2