Handlijnkunde

Naar welke hand kijk je?

HandlijnkundeJe beide handen geven allebei informatie. Het is daarom belangrijk allebei je handen te bekijken. De lijnen op je handen veranderen ook door de tijd.
Als je rechts bent vertegenwoordigt je rechterhand hoe de buitenwereld je ziet, hoe je je hebt ontwikkeld.

Je linkerhand zegt meer iets over je onderbewuste, je instincten, verborgen talenten. Je moet dus allebei de handen bekijken en vergelijke om de hele persoon te zien.


TOEKOMST VOORSPELLEN:

Als je de lijnen in je hand bekijkt, dan zie je de persoon hoe die op dat moment is, met de mogelijkheden en talenten die hij/zij in zich heeft. De toekomst is daaruit niet te halen. Het geeft meer een beeld van het moment met de aanleg en mogelijkheden die iemand in zich heeft.


KAN JE MET HANDLEZEN BEPALEN HOE OUD JE WORDT?

Nee, ook al wordt soms beweerd dat de levenslijn de lengte van je leven weergeeft. De levenslijn vertelt meer over de levensstijl, gezondheid en vitaliteit.


MOET JE HELDERZIEND ZIJN OM HANDEN TE KUNNEN LEZEN?

Nee, iedereen kan het leren.


Meer informatie over handlijnkunde?
Klik hier om informatie op te vragen.


HANDLIJNEN:

Er zijn verschillende soorten handlijnen. Hieronder zal ik enkele in het kort beschrijven.

Levenslijn:
De levenslijn begint ergens boven de duim en gaat met een bocht naar beneden richting de pols. De levenslijn geeft het pad aan van de geboorte tot het einde van je leven.

Hoofdlijn:
De hoofdlijn begint boven de duim in de buurt van of valt samen met de levenslijn. De hoofdlijn vertelt iets over hoe je denkt, waar je in gelooft en je houding ten opzichte van het leven.

 hand-regenboog