Masterclass Neurotransmitters

neurotransmittersOnlangs de 3-daagse Masterclass gevolgd waarin veel aandacht werd besteed aan een nieuwe manier van kijken naar de functionaliteit van neurotransmitters op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en de vertaling naar de praktijk.

CellCare Academy heeft de kennis van neurotransmitters, van theorie tot praktische behandelmogelijkheden, van herkennen tot uitleg en motivatie voor je cliënt/sporter, gebundeld in deze 3-daagse Masterclass. Van A tot Z, alles komt voorbij.

Tijdens de masterclass werd er aandacht besteed aan de zogenaamde Neuro4Profiel, een test die gebaseerd is op de Braverman assessment. De vier primaire neurotransmitters kunnen met de Neuro4Profiel omgezet worden in een functionele score. Het is één van de weinige, uitgebreide testen, die zowel inzicht in de werking van je brein en gedrag, als in je fysiek functioneren geeft.

De Neuro4Profiel methode bevat een door CellCare Academy ontwikkeld algoritme. Deze methode geeft inzicht in de activiteiten en onderlinge balans van de primaire neurotransmitters, en dient als basis voor een op maat gemaakte behandeling. Deze test kunnen we bij u afnemen om nog meer inzicht te krijgen in het ontstaan en behandelen van klachten.