Meten met de Asyra PRO

De Asyra PRO is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van digitale Homeopathie.
Welkom in de 21ste eeuw van de gezondheidszorg!

Lichaam screener

Asyra2Het is een uniek, volautomatisch systeem dat betrouwbaar en volledig de organen en systemen in het lichaam screent. Op een snelle wijze geeft de Asyra PRO informatie over de energetische staat van de organen, hormonen, zenuwstelsel, voedselallergieën en intoleranties, tekorten aan vitaminen en mineralen, neurotransmitters, psychische en emotionele verstoringen, het hormonale systeem, erfelijke belastingen, aanwezigheid van toxines, vaccinatieschade in het lichaam, schimmels, bacteriën, virussen, parasieten, dysbiose in de darmen, metabole verstoringen, milieugevoeligheden, belastingen met zware metalen, problemen met het gebit, scheefstand van wervels, en nog veel meer.

Eenvoudig meten

Het meten gebeurt heel eenvoudig door slechts twee koperen staven vast te houden die via een metalen kastje met testplaat aan de computer met de Asyra software gekoppeld zijn. Het Asyra systeem kan het energieveld van een lichaam doormeten en aan de hand van frequenties tot op celniveau meten of een orgaan, weefsel, spieren, gewrichten, klieren etc. uit balans zijn

Ontwikkeling

Het Asyra PRO systeem is ontwikkeld door Joe Galloway, ontwerper en therapeut vanG-Tech, USA. Deze technologie wordt al 35 jaar gebruikt en toegepast. Door resonantie worden bio-fotonen geoptimaliseerd. Net als de ultrasound geluidgolven en de MRI scan die gebruik maken van elektromagnetische velden, zo maakt de Asyra gebruik van ons energetisch lichaamsveld om gezondheidskwalen, voedingstekorten en medische problemen nauwkeurig in kaart te brengen. Hierdoor is een behandelplan op maat mogelijk. De technologie van de Asyra heeft zich al bewezen in het gebruik door artsen, natuurgeneeskundigen, tandartsen, voedingsdeskundigen en andere gezondheidstherapeuten.

Wetenschappelijk goedgekeurd

De Amerikaanse FDA heeft dit systeem wetenschappelijk goedgekeurd. Resultaten van testen die door de Universiteit van UTAH gedaan zijn (met de double blind test) bleken een nauwkeurigheid van 97% te hebben in vergelijking met standaard bloedtesten.